CASA DE INSOLVENȚĂ
AVI Consulting IPURL


Specialiști în insolvență, consultanță financiară și asistență juridică.
AVI Consulting - servicii juridice insolventa, consultanta financiara si asistenta juridica Bucuresti
cine suntem?
de ce noi?
servicii
contact

Contactați-ne!

Casa de insolvență
AVI CONSULTING IPURL

Punct de lucru:
Str. Grigore Gafencu Nr. 78-74, Vila C3, Sector 1, Bucuresti

Tel: 0724 984 899
Tel: 0720 717 266
Fax: 031 4023733


Administrator judiciar in procedura insolventei | Lege 85/2014

 Lege 85/2014 Administrator judiciar este practicianul in insolventa inscris in Tabloul Uniunii Practicienilor in Insolventa din Romania organziat in cabinete individuale sau societati profesionale. Administratorul judiciar este desemnat de catre instanta in cauzele pentru care s-a deschis procedura generala a insolventei, la recomandarea creditorului/creditorilor majoritari(i), Oficiului National al Registrului Comertului, fie din partea debitorului care isi depune cerere de deschidere a procedurii de insolventa.

Administratorul judiciar este singurul care poate supraveghea reorganizarea activitatii unui societati debitoare, inclusiv avand posibilitatea de a propune un plan de reorganizare bazat pe masurile de redresare aplicabile fiecarui client.

Societatea Casa de insolventa AVI Consulting IPURL ofera servicii de administrare judiciara la cererea participantilor la procedura (debitori, creditori), asigurandu-se ca procedura de administrare judiciara este echitabila si bazata pe principiul maximizarii averi debitorului.